Kirjanpito ja laskutus pienyrityksille ja yhdistyksille Forssan seudulla

Ota yhteyttä!

Jaskan kirjanpidon palveluihin kuuluvat eri alojen yritysten ja yhdistysten kirjanpito, laskutus ja pienimuotoinen palkanlaskenta.

 

Palvelen pitkän kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla Forssassa ja lähialueilla. Voin hoitaa yrityksesi tai yhdistyksesi koko taloudenpidon tai ottaa vastatakseni siitä vain toivomasi osan. Räätälöin mielelläni tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Lue lisää palveluistani ja ota yhteyttä!

Kirjanpitoa reaaliajassa

Teen yritysten ja yhdistysten kirjanpidon monipuolisella ja luotettavalla Visma Fivaldi -ohjelmalla. Ohjelman avulla voin huolehtia koko kirjanpidosta, tai halutessasi voimme tehdä sen yhdessä, jolloin huolehdit ennalta sovituista tehtävistä itse.

 

Visma Fivaldilla voit seurata yrityksesi kirjanpitoa reaaliajassa omalta laitteeltasi, ja saat tarvittavat raportit nopeasti. Fivaldiin voidaan liittää myös laskutus ja perintä. Voit luoda ja lähettää laskuja ohjelman avulla, hyväksyä kulut ja vaikka tarkistaa edellisen kuukauden tuloksen.

 

Kun hoidamme taloushallinnon yhdessä sähköisesti, tositteet pysyvät varmassa tallessa, eikä niitä tarvitse etsiä kuukauden päätteeksi. Laskujen eräpäivät ja maksutilanne on mahdollista tarkistaa milloin vain.

 

Haluatko pysyä ajan tasalla yrityksesi taloudesta? Tutustu tarkemmin Visma Fivaldiin, ja otetaan se yhdessä käyttöösi!

Lisätietoja Visma Fivaldista

Laskutus tarkasti ja ajantasaisesti

Laskutus on olennainen osa yrityksen ja yhdistyksen talouden hallintaa. Tarkan ja ajantasaisen laskutuksen avulla varmistan, että organisaatiosi saa maksunsa ajallaan ja pystyy huolehtimaan taloudellisista velvoitteistaan.

 

Laskutuspalveluni kattaa muun muassa laskujen laadinnan, lähettämisen ja seurannan sekä perintätoimenpiteet tarvittaessa.

Kysy lisätietoja